Saaristolaisleipää, joka valmistetaan saaristossa.
Ab Rosala Bagaren Oy aloitti toimintansa Hiittisten Rosalassa Ritas Festservice-nimisenä catering yrityksenä vuonna 1991, mutta jo muutaman vuoden kuluttua kellarileipomosta tuli toiminnan sydän ja keskipiste. Saariston ruokakulttuuria vaalivassa Skärgårdssmak-projektissa yritys on ollut mukana pitkään, ja vuonna 1997 alkanut yhteistyö Viking Linen kanssa vauhditti toimintaa.
Saaristoleipomon päätuotteeksi muodostunut, harkon muotoinen Rosalan limppu on kaupan monissa Helsingin ja Turun laatumyymälöissä mm. Stockmannilla sekä kauppahalleista tavarataloihin. Yrityksen toinen päätuote, vuonna 1999 patentoitu pyöreä Hiittisten Mustaleipä haastaa lajityypissään ahvenanmaalaiset mustatleivät.
Yhteydenotot suoraan Ab Rosala Bagaren Oy:n omien sivujen kautta www.rosalabagaren.fi